PBK Enskede

19 November 2020

Hej igen på er
Nu  är det dags för lite mer information.
Hallen håller på tider åt oss på tisdagar 10.00 till kl 11.00 fram till den 24 januari, sedan skall det skäras ned på öppettider enlig Annica. Kommer också att boka upp tider för vårat spel i vår med uppstart den 12 januari med möte, seriespelet begynner om gud och vår herre vill den 19 hoppas att det kommer att gå vägen för både hallen och oss.
Vad mer kan jag säga? om inget annat händer önskar jag er alla trevlig avslutning på året trotts att det ser ut som det gör.

16 November 2020

Hej alla klubb kamrater.
Vi skulle haft ett styrelsemöte i morgon den 17 nov men på grund av rådande situation när det gäller smittspridning så ställde vi in det. När vi kommer att ha nästa möte får framtiden utvisa.Det som jag hade lite förhoppningar om i mitt tidigare skrivande om några tävlingar i december kan vi glömma. Hoppas att ni som är i hallen och tränar tar det försiktigt och håller avstånd.
Vad det gäller våran serie start i januari så ligger jag lite lågt men hoppas att vi kan dra i gång under den månaden. Vad gäller kommande årsmöte kan vi hålla det ? där får vi alla hålla tummarna så att vi kan göra det.
Hoppas att alla har läst hemsidan och sänt sina mail adresser till Janne så han kan göra ett massutskick när det är dags.
Skicka den till jan.interscriptura@telia.com så kan vi få en snabb och bra kontakt med er, tack på förhand.
Hälsningar
Agne